İçeriğe geç

Türk Telekomda Akıllı Fatura Nasıl Yapılır

Akıllı fatura Türk Telekom nasıl yapılır?

Türk Telekom mağazalarına gelin veya online başvuru formunu doldurun, No Excess tarifesini kullanın ve aşım sorununuza son verin. Tarifenizdeki dakika, SMS ve GB’niz biterse internetiniz otomatik olarak durdurulur ve aşım ücreti ödemezsiniz.

Türk Telekom fatura aşımı durdurma nasıl yapılır?

Kontrolünüz Var paketini müşteri hizmetleri, Türk Telekom uygulaması veya SMS yoluyla iptal edebilirsiniz. SMS yoluyla iptal etmek için İPTAL, KONTROLÜNÜZ VAR yazıp 5555’e göndermeniz gerekmektedir.

Akıllı faturaya nasıl geçilir?

Akıllı Fatura: Paketiniz bittiğinde ve faturanız beklenenden yüksek olmadığında kullanmak istemiyorsanız, SMART INVOICE yazıp 2222’ye göndererek ayda 3 TL karşılığında Akıllı Fatura hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Akıllı fatura TL paketi nedir?

Akıllı Fatura kampanyası kapsamında müşterilerimiz bağlantılarına Akıllı Fatura’yı ücretsiz olarak ekliyor ve tarife paketinin sonunda kullanabilecekleri her yöne 50 dakika, 50 SMS ve 50 MB ücretsiz kazanıyorlar. Akıllı Fatura kampanyası 31.12.

Türk Telekom akıllı tarife nedir?

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Son 30 gün içinde ön sözleşmeli veya sözleşmesiz satın alan Türk Telekom abonelerine kesintisiz iletişim, yerinde hizmet ve ek +1 yıl garanti imkanı sunan bir hizmet paketidir.

Türk Telekom durma özelliği kaç TL?

Aylık 5.10 TL’lik garanti paketi ile internetiniz biterse ve ek bir kampanyanız/paketiniz yoksa internet erişiminiz kesilir ve ek bir ücret alınmaz. Üstelik ilk 3 fatura dönemi ücretsiz! Paket ücreti KDV ve ÖİV dahil aylık 5.10 TL’dir.

Türk Telekom fatura duran tarife nasıl yapılır?

Dakika SMS ve 12+12 fatura dönemi internet kotasının bitmesiyle sona eren bireysel faturalı tarifelerde kalma sözü vererek kontratlı fiyattan yararlanmak isteyen müşterilerimiz SOZ yazıp 5555’e SMS gönderebilirler.

Türk Telekom paket aşım ücreti ne kadar?

Alınan ilave ücretler: 31 Ekim 2023 tarihinden itibaren; ilgili planın ses ve SMS hizmetlerinde paketsiz kullanım ücreti ve limit aşım ücreti her biri için 2,45 TL/dk olup 1,75 TL/SMS olarak güncellenecektir.

Ücretsiz durma özelliği nedir?

Fatura tutarı, siz talep etmediğiniz sürece asla aşılmaz. Vodafone Cepine Uyan ve Red tarifelerini satın aldıktan sonraki ilk 30 gün içinde Vodafone Yandım uygulaması üzerinden dijital asistan TOBi’ye “durma” girilerek durdurma özelliği ücretsiz olarak tanımlanabilir. Durdurma özelliğinin limitini istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Akıllı fatura ücreti ne kadar 2024?

Turkcell, müşterilerinin farkında olmadan paketlerini aşmalarını engelleyen Akıllı Fatura hizmetini ücretsiz olarak sunuyor. Tüm Turkcell müşterileri 2024 yılı sonuna kadar ücretsiz kullanabilir.

Akıllı aşım paketi kaç TL?

Detaylı fiyat bilgisi * 21.08.

Türk Telekom fatura kısıtlama nasıl yapılır?

Fatura Kapama hizmetinden faydalanmak için aşağıdaki kanallardan başvuruda bulunabilirsiniz: Türk Telekom Kurumsal Müşteri Hizmetleri.

Türk Telekom faturalı hat akıllı fatura nasıl yapılır?

Ön ödemeli tarifelerden bu tarifeye geçiş ücretsizken, faturalı tarifelerden geçiş ücreti KDV ve ÖİV dahil 20 TL’dir. Tarifeye geçmek için AKILLITARIFE yazıp 6363’e SMS gönderin.

Türk Telekom durma özelliği nasıl yapılır?

1 Aralık 2017 tarihinden itibaren, kullanım miktarları %80 ve %100 sınırlarına ulaştığında bildirim almak istemeyen bireysel müşterilerimiz, KMSH İPTAL yazıp 5555’e SMS gönderebilecekleri gibi, Müşteri Hizmetleri veya Türk Telekom uygulamasından da işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.

Akıllı aşım paketi ne demek?

İnternet kotanızı tükettiğiniz halde interneti kullanmaya devam etmek isterseniz, bağlantınıza otomatik olarak atanan “Akıllı İnternet Aşım Paketi” için ardışık olarak ücretlendirilirsiniz. İlk 500MB / 15TL, 500MB aşıldıktan sonra 1GB / 35TL, 1GB’ı 9 kez aştıktan sonra; 5GB / 35 TL olarak ücretlendirilirsiniz.

Türk Telekom fatura duran tarife nasıl yapılır?

Dakika SMS ve 12+12 fatura dönemi internet kotasının bitmesiyle sona eren bireysel faturalı tarifelerde kalma sözü vererek kontratlı fiyattan yararlanmak isteyen müşterilerimiz SOZ yazıp 5555’e SMS gönderebilirler.

Türk Telekom Kontrol Sizde paketi nasıl yapılır?

Bu sayede yurtiçi tarifenin interneti, dakikaları ve SMS’leri geçerli ülkelerde kullanılabilir! Servisten faydalanmak için “TARIFEN YURTDISİNDA” yazıp 5555’e gönderebilirsiniz.

Türk Telekom faturaya ek telefon alınır mı?

Samsung, Apple, Xiaomi ve daha birçok markanın en son modellerini Türk Telekom güvencesiyle satın alın. Bütçenize uygun en iyi telefon fiyatlarını keşfedin. Ayrıca, Türk Telekom’un faturanıza ek ödeme seçeneğiyle istediğiniz telefona anında sahip olun.

Türk Telekom Faturalandırma nasıl yapılır?

Online işlem uygulamamıza TC Kimlik numaranız ile giriş yaptıktan sonra “Hemen Öde” butonunu kullanarak kredi kartınızla ödemenizi gerçekleştirebilir veya 4441444 numaralı müşteri hizmetlerimizi arayarak fatura ödeme menüsünden fatura bilgileriniz ve kredi kartı bilgilerinizi girerek ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir